Premier Royal

EKSKLUZIVNO ISKUSTVO PUNO PERFORMANSI

Kao što sam naziv ove kolekcije govori “PREMIER”, pribor za pisanje drugim rečima predstavljaju Vaš prvi izbor.

Od prvog trenutka impresioniraju nas svojim klasičnim, savremenim avangardnim dizajnom, preciznošću završnih obrada i detalja, izuzetnom preciznošću i udobnošću pri pisanju. Besprekorno izgrađen, sastav ovih olovaka uključuje savršenu montažu 15 različitih komada napravljenih od “plemenitih” materijala (zlato, rodijum, rutenijum, platina) i konvencionalnih materijala (mesing, nerđajući čelik), a krajnji rezultat je finoća, preciznost, umetnost i iskustvo kojima se dodaje elegancija i prefinjenost.

Izuzetan kvalitet brenda Parker odlikovan je ručnom proizvodnjom i testiranjem svakog proizvoda. Prema očekivanjima, Premier nam nudi ekskluzivno iskustvo puno performansi i udobnosti u pisanju. Bez oklevanja smatramo da olovke iz Premier asortimana uvek predstavljaju (posebno za “poznavaoce”), deo otpora željan i ujedno zavidan za vašu kolekciju. Takođe, ako želite da obradujete svoje najmilije ili poslovne partnere, prefinjenim, posebnim i vrednim poklonom u isto vreme, čini se da je Premier savršen izbor.

Asortiman Royal, prvi put lansiran 2016. godine na britansko tržište, predstavlja klasični osveženi asortiman sa novim dekorativnim elementima, završnom obradom i pakovanjem.

POGLEDAJTE I OSTALE MODELE

Parker Sonnet Royal
Parker Jotter Royal