Im

KOMBINUJE FUNKCIONALNOST SA ELEGANCIJOM

Ниједан производ не одговара изабраним критеријумима.

IM u prevodu znači “ja sam”. Ja sam obožavatelj Parkera, ja sam Parker, predstavljam Parker. A sve se to dešava od 2009. godine, godine kada je lansirana ova kolekcija. IM, bez rezerve, stavlja Vas ispred modernog, jednostavnog, pouzdanog i kvalitetne olovke, koja prirodno kombinuje funkcionalnost sa elegancijom, nudeći posebno iskustvo puno samopouzdanja i udobnosti u pisanju.

Njegov moderan oblik definišu klasične ravne, jednostavne, dobro oblikovane linije, koje oduševljavaju oko na prvi pogled. Svaki detalj nas uverava u ozbiljnost i profesionalni pristup Parkera kada je u pitanju stvaranje novog pribora za pisanje. Na kraju krajeva, „dobavljači britanske kraljevske kuće“ ne nude nam samo jednostavnu olovku. Stavili su nas pred „partnera“ punog ličnosti sa gotovo neograničenim potencijalom da nas inspiriše, iskuša i izazove u isto vreme da prenesemo misli i kreativnost na papir uz pomoć pisanje. U slučaju asortimana IM, proizvođač se fokusirao na potpuno zadovoljstvo korisnika, koristeći sve sastojke uspešnog recepta akumuliranog u više od 125 godina neprekidnog iskustva u proizvodnji i distribuciji luksuznih pisaćih instrumenata širom sveta.

Zbog odličnog odnosa cena-kvalitet-funkcionalnost-“prisustvo na pozornici”, IM je izuzetno cenjen proizvod, koji je jedan od neospornih favorita na tržištu. Omiljena omladini, IM je na vrhu prodaje i želja, pa su je mnogi korisnici s pravom proglasili “pristupačnim poklonom koji je važan”. Bez rezerve bismo otišli ​​dalje i rekli da je IM više od poklona, to je pravi komad Parkerovog nasleđa, to je Parker.

POGLEDAJTE I OSTALE MODELE

Parker Im Royal
Parker Premier Royal