Ingenuity Royal

JEDINSTVENA PATENTIRANA TEHNOLOGIJA

Kroz opseg Ingenuiti, 2012. godine na tržište je lansirana nova vrsta pisaćeg pribora (jedinstvena patentirana tehnologija – 100% Parker), i to:5-ta generacija (5 generacija – prve četiri su: nalivpero, roler, hemijska olovka i tehnička olovka). Ovo je hibridni, revolucionarni pribor za pisanje koji uspešno kombinuje prestiž i stil naliv pera sa jednostavnošću rolera. Posebno razvijen da potrošaču donese iskustva najbolje vrste pisanja koja postoji, predstavlja novu generaciju u lepom pisanju. Impresionira od prvog trenutka svojom ultramodernom avangardnom formom, odvažnim stilom, inovativnim elementima, nekonformističkim završetcima i jedan je od favorita mlade generacije.

5-ta generacija je olovka koja zapravo koristi refil veoma sličnim roleru, s jedinom razlikom što je u 5. element ugrađen modul kapilarnog uglja, a vrh koji se smatra inteligentnim u fiksnom položaju je fleksibilan.

U poređenju sa rolerom koji ostavlja ujednačeni trag, 5-ta generacija omogućava podešavanje debljine mastila prema uglu i prirodnom pritisku koji primenjuje režim pisanja karakterističan za svakog korisnika. Krajnji rezultat je udobno pisanje bez napora. Ova vrsta olovke ne koristi patrone ili konverter, već poseban refil za jednokratnu upotrebu. U zavisnosti od želje korisnika, ovaj refil se može izabrati između 2 režima (fini i srednji) i između 6 nijansi boje (plava, crna, tirkizna, zelena, bordo i ljubičasta). Olovka je namenjena  za mladu generaciju, za sve odvažne i non-konformiste koji cene nove trendove u inovacijama.

Asortiman Royal, lansiran 2016. godine na britansko tržište, predstavlja klasični osveženi asortiman sa dekorativnim elementima, završnom obradom i novim pakovanjem.

POGLEDAJTE I OSTALE MODELE

Urban Royal
Parker Premier Royal