Urban Royal

ULTRAMODERNA ZAVRŠNA OBRADA

Lansiran 2007. godine, asortiman Urban predstavlja potpuni uspeh integrisanja izvanrednih performansi u svakodnevni urbani prostor. Jedinstven dizajn, pun dinamike, impresionira korisnika od prvog trenutka, savršeno se uklapajući u nekonformistički stil karakterističan za mladu generaciju. Ultramoderne završne obrade nedvosmisleno upotpunjuju svoj smeli oblik, ocrtane zakrivljenim, ekstravagantnim, avangardnim linijama i predstavljaju jasnu izjavu o originalnosti koju ovaj pribor za pisanje daje u korist ličnog stila svog vlasnika.

Urban unosi u sadašnjost u vek Parkerove tradicije, kombinujući bez ikakvih neslaganja sve dnevne aktivnosti, savršeno se integrišući u novu citadelu punu dinamike i bujnosti. Ova kolekcija je posebno kreirana da diskretno pohvali poverenje iza svake reči koju treba staviti na papir. Njegov originalni stil, pun ličnosti, praktično redefiniše zadovoljstvo pisanja, dajući notu prefinjenosti, plemenitosti i elegancije izrazu koji se nalazi u doslednosti svakodnevnog pisanja. Urban nas usklađuje sa našim mislima i postupcima, povezuje nas sa toliko željenom ravnotežom u svemu u čemu se nalazimo i okružujemo.

Na radost vaših najmilijih, pribor za pisanje iz kolekcije Urban mogu predstavljati veoma cenjen poklon, a Vama svakodnevni prijatelj koji će vas pratiti u pisanju. plemenitost i eleganciju izraza koji se nalaze u doslednosti svakodnevnog pisanja. Urban nas usklađuje sa našim mislima i postupcima, povezuje nas sa toliko željenom ravnotežom u svemu u čemu se nalazimo i okružujemo.

Asortiman Royal, lansiran 2016. godine na britansko tržište, predstavlja klasični osveženi asortiman sa dekorativnim elementima, završnom obradom i novim pakovanjem.

POGLEDAJTE I OSTALE MODELE

Parker Im Royal
Parker Premier Royal