Jotter Royal

NAJPRODAVANIJI PROIZVOD U ISTORIJI KOMPANIJE PARKER

Lansiran 1954. godine, asortiman Jotter vremenom je uspeo da obori neke zavidne rekorde. To je jedan od najdugovečnijih proizvoda kompanije Parker i istovremeno najprodavaniji proizvod u istoriji kompanije Parker. To je ujedno i prva olovka na svetu koja je prvi put koristila džambo refil (100% Parker -ov ​​patentirani izum) koji je kasnije preuzela većina kompanija za pisanje instrumenata pod imenom refil tipa Parker. Smatra se jednom od najergonomskijih olovaka na svetu, kombinujući u savršenoj harmoniji odnos veličine-oblika i težine, udvostručen izuzetnom pouzdanošću mehanizma. Zbog svega toga, on je na vrhu preferencija potrošača, korisnici ga izuzetno vole i cene. Za Jotter se može bez rezerve reći da je to legendarna olovka, prava Parkerova ikona, vanvremenski orijentir uspeha za ekskluzivnog dobavljača pisaćeg pribora britanske kraljevske kuće.

U suštini, Jotter vrlo precizno definiše koncept popularnog, praktičnog, jednostavnog i udobnog, pristupačnosti, kvaliteta, trajnosti i pouzdanosti. Njegov prepoznatljiv dizajn, utisnut autentičnim klasičnim, modernim stilom specifičnim za pedesete i šezdesete godine, daje jedinstvenost i čini Jotter lakim isticanjem kroz savršenu kombinaciju gore navedenih elemenata, nudeći korisniku izuzetno iskustvo pisanja.

Ne oklevajte da učinite Jotter praktičnim i cenjenim poklonom svojim prijateljima ili bližnjima. Takođe ne oklevajte da postanete Jotter prijatelj koji će Vas inspirirati i bezuslovno pratiti svaki dan u pisanju.

Asortiman Royal, lansiran 2016. godine na britansko tržište, predstavlja klasični osveženi asortiman sa dekorativnim elementima, završnom obradom i novim pakovanjem.

POGLEDAJTE I OSTALE MODELE

Parker Im Royal
Parker Premier Royal