Vector Royal

ISKUSTVO I INOVATIVNI DUH PARKERA

U životu postoje određene konstante na koje se oslanjamo svaki dan. Vektor je jedan od njih, pribor za pisanje na koji se možete osloniti u bilo kom trenutku. Od svog lansiranja na tržište 1994. godine, asortiman Vector se uspostavio kao pravi „vektor“ pisanja, kao pravi pribor za pisanje u koji se zaljubite od prvog trenutka zbog svoje jednostavnosti, koju generiše njegov oblik, zasnovan na na ravnim linijama, moderan, uravnotežen, inspirisan prirodnom jednostavnošću konvencionalnog savremenog prirodnog. Vektor za vrlo kratko vreme postaje autentičan orijentir Parkera u očima korisnika. Ovaj asortiman kombinuje iskustvo i inovativni duh Parkera na iznenađujuće prijatan i efikasan način, sakupljajući izuzetno pozitivne komentare tokom vremena u smislu funkcionalnosti i pouzdanosti.

Omiljen mladim ljudima, studentima, đacima, Vector je bio pravi “učitelj” mnogih generacija. Glavna prednost je udobnost pri pisanju tokom čitave upotrebe, kao i pristupačnost zbog više nego povoljne cene. Može se definisati kao pouzdana olovka, na koju se uvek možete osloniti, bez obzira na situaciju. Prisutan i u „običnoj odeći“ (završne obrade standardnih varijanti) i u „svečanoj odeći“ (završne obrade premium varijanti), Vector nam daje priliku da biramo između jednostavnog i sofisticiranog. Ako želite da odaberete nepretenciozan poklon koji odgovara razumnoj ceni, čini se da je odabir Vektora najinspirativnija opcija.

Asortiman Royal, lansiran 2016. godine na britansko tržište, predstavlja klasični osveženi asortiman sa dekorativnim elementima, završnom obradom i novim pakovanjem.

POGLEDAJTE I OSTALE MODELE

Parker Im Royal
Parker Premier Royal