BESPLATNA DOSTAVA PREKO 6000 RSD
Avada Classic Shop

На залихама

Mastilo za nalivpero Parker Royal Quink Washable Blue

943,20 RSD

На залихама

На залихама

Mastilo za nalivpero Parker Royal Quink Washable Blue

  • Boja: Svetlo Plava.
  • Pakovanje: Staklena boca.
  • Mastilo je trajno (permanentno) i brzo se suši.
  • Zapremina: 57 ml.
  • Šifra: PK50379 / 1950379.

 

Share

Mastilo za nalivpero Parker Royal Quink Washable Blue

Parker je prvi put proizveo mastilo za olovku u boci po sopstvenom receptu 1931. godine. Patentirano i registrovano kao “autorsko pravo” pod imenom Quink. Od tada se performanse mastila stalno poboljšavaju, dostižući danas da se smatra jednim od najreprezentativnijih na tržištu.  (odnos performansi i kvaliteta), budući da je među 10 najboljih marki mastila na svetu. Parker proizvodi dve vrste brzosušećeg mastila na bazi pigmenta, i to „perivo“ i „trajno“ mastilo.

Kada koristimo izraz Parker mastilo, zapravo definišemo posebnu formulu koja osigurava savršene performanse i optimalno iskustvo pisanja. Zato proizvođač preporučuje Parker olovke za isključivu upotrebu Quink mastila, za optimalan rad. U slučaju upotrebe mastila „non name“, lošeg kvaliteta, obično se susrećemo sa fenomenom začepljenja ili sušenja kapilarnih kanala ugljeničnog modula koji hrani olovku. Većinu vremena proces čišćenja postaje beskoristan, olovka piše s prekidima (što oslobađa proizvođača garancije).

U slučaju upotrebe Parker originalnog mastila, preporučuje se periodično (svaka dva do tri ciklusa punjenja konvertera mastilom) čišćenje uloška za olovke pod hladnom vodom (nikada vrućom). Čišćenje se takođe može izvršiti potapanjem modula za snabdevanje olovke na 15 minuta u posudu sa rastvorom za čišćenje kapilara sa mastilom (preporučujemo rastvor za čišćenje Rotring nakon čega se olovka ispire pod mlazom hladne vode.

Parker nudi korisniku paletu od pet boja mastila u staklenim bočicama zapremine 57 ml, upakovane u kartonsku kutiju (vidi foto pakovanje).

Mastilo za nalivpero Parker Royal Quink Washable Blue je proizvedeno u Francuskoj.

 

Kupcima ovog proizvoda, takođe se svidelo

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Mastilo za nalivpero Parker Royal Quink Washable Blue“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Go to Top