Ideja

Jotter Originals je putovao kroz decenije i usvojio najnovije trendove boja da bi uhvatio misli, inspirisao nove ideje i ostao originalan od 1954. godineSa sjajnim telom u preko 25 različitih boja, poklopcem od poliranog nerđajućeg čelika i prepoznatljivom Parker klipsom u obliku strelice, to je savršen instrument za pisanje u pokretu.

Višekratna upotreba

Jotter Originals hemijske olovke su napravljene imajući na umu izdržljivost. Svaki Jotter se može ponovo napuniti Parker Quinkflow refilima (minama) za glatkiji, čistiji i uredniji rukopis.

Originalni dizajn

Jotter Originals je veran svom poreklu. Kombinujući Jotterovu prepoznatljivu siluetu i klipsu u obliku Parker strelice, to je originalna ikona dizajna koja hvata misli i inspiriše nove ideje od 1954. godine.

Moderan, a retro!

Poklopac od nerđajućeg čelika dopunjen je šarenim telom dostupnim u velikom rasponu veselih boja, donoseći retro dodir u vaše svakodnevne trenutke pisanja.

Pronađite svoj ORIGINAL

Sa poklopcem od nerđajućeg čelika koji je upotpunjen sjajnom i šarenom telom, asortiman Jotter Originals dolazi u raznim vrstama olovaka (nalivpero, roler i hemijska) kako bi se prilagodio svim životnim stilovima.